De ce să patinez pe role

De ce să înveți să patinezi pe role? Nu există o listă exhaustivă. Câți oameni sunt, atâtea motive. În 21 de ani de mers pe role, eu am adunat mii de motive să încalț gheata cu patru roți mici. Iată însă doar câteva dintre cele pe care cursanții mei mi le-au dezvăluit de-a lungul timpului! Tu de ce vrei să #skatethroughlife?

"Vreau să-i fac o surpriză iubitei mele, care deja patinează foarte bine!"

"Vreau să ajung mai repede la muncă! Locuiesc foarte aproape de serviciu, numai ca la orele de vârf drumul cu mașina durează mai bine de o oră. Nu vreau să mai pierd timpul în coloană!"

"Vreau să fac mișcare, fără să simt că mă chinui, fără să trag de fiare într-o sală cu aer închis!"

"Vreau să nu depind de mijloacele obișnuite de transport. Să ajung unde vreau, când vreau, fără să dau bani pentru asta. Da, în plus, aduc și un beneficiu mediului..."

"Mi-am dorit să devin patinatoare pe gheață când eram mică. Am ratat șansa, dar am descoperit alta: dans pe role. Cum să zic nu?"

"Vreau să slăbeeesc!"

"Vreau să o plimb pe fie-mea în marsupiu pe șoseaua spre Plaiul Foii!"

"Vreau să învețe fiică-mea să patineze pe role. Așa că iată-mă la curs. Acum în fiecare weekend suntem în parc, pe role!"

"Vreau să-mi deblochez niște frici, care au mai cu seamă legătură cu psihicul, cu emoționalul. Rolele mă ajută să am mai multă încredere în mine, să fiu mai deschisă!"

"Vreau să-mi fac treaba mai bine și mai repede la job, iar serviciul meu este să plimb acte prin București. O să fiu cel mai eficient după ce termin cursul de role!"

"Vreau să nu mai stau după mami să ma ducă duminică la bunica. O să mă duc singură cu rolele de acum încolo!"

"Vreau să merg cu soțul meu în Barcelona și am citit ca este rollerskating friendly. Este a treia vizită, așa că ne-am hotărât ca, de data asta, să vedem Barcelona pe role!"

"Vreau să am o activitate care mă privește doar pe mine, să fie pauza mea de răsfăț, după ce toata săptămâna sunt mamă și soție."