Rollerskating în doi

Independență, libertate, chiar izolare de restul lumii și focus mai degrabă pe propriul interior. Sunt beneficii pe care rollerskatingul ți le poate aduce. Asta doar dacă vrei să le adopți. Numai că partea extraordinară a patinatului pe opt roți este că îți poate oferi exact ce ai nevoie să primești. Este, da, o activitate care îți poate dărui bucuria de a fi cu tine, de a fi singur, fără să te simți însingurat, dar poate, în aceeași măsură, să te apropie de cei din jur. De pildă, de partenerul tău de viață.

Este un sport care are pârghiile să ajute la consolidarea relațiilor, să le sudeze, să creeze o linie stabiă de legătură, prin simpla plimbare în timp ce-ți ți de mână omul tău preferat. Învățatul rollerskatingului contribuie la o mai bună comunicare în cuplu; te obligă să dai și să primești ajutor. Ca să nu mai spun că este distractiv, evident. Pierderea echilibrului poate fi supărătoare, când ești de unul singur, dar atunci când auzi un râset zgomotos pe fundal, ca urmare a exercițiilor de echilibristică pe care le faci, parcă are sens să zâmbești și tu.

Astăzi am avut bucuria de a ajuta doi oameni frumoși să-și ia zborul pe opt roți. De fapt, tehnic, i-am ajutat în special să pună frână zborului... Cursul s-a terminat cu afterschool dorit de ei. I-am lăsat în parc exersând elementele pe care le-au învățat. I-am lăsat mai încrezători și dornici să dobândească noi cunoștințe despre rollerskating, pentru că nu le-a luat prea mult să se prindă că patinatul pe roți îți oferă mult, dacă îi dai mult. Și nu e ceva mai frumos decât un cuplu care descoperă metode frumoase de a câștiga timp împreună, nu de a-l pierde.

Ia-ți sufletul pereche și hai la cursuri de role!