Rollerskating în sală, pentru aerul de primăvară

Dragilor, primăvara bate la ușă! Trebuie să ne pregătim să-i urăm bun venit! Ne-am bucurat de sărbători, am mâncat poate peste măsură, am profitat de leneveala de iarnă, dar e timpul să ne trezim corpul și mintea la viață!

Deschidem sezonul de role inside! Ne pregătim în sală pentru aerul de primăvară. Acum ne putem satisface dorința de a patina pe role și în timp ce afară este încă mohorât. Avem o sală de peste 200 de metri pătrați, cu o lungime de 30 de metri, spațiu absolut suficient și pentru dezmorțire, dar și pentru primele plimbări pe role.

Mai ales pentru începători este foarte important ca primele experiențe pe opt roți să fie într-un mediu sigur, fără denivelări, un spațiu pe care îl putem controla în totalitate, fără să ne fie teamă de neprevăzut: vreo groapă în asfalt, vreun câine zburdalnic ce ne taie calea, o bordură ( of, cine o fi pus-o acolo?)... În sală nu poți fi luat prin surprindere decât de plăcerea de a patina pe roți, o activitate la granița dintre sport și artă, care îți pune tot corpul în mișcare.

Latin Dance România, cea mai longevivă școală de salsa, bachata și kizomba, ne pune spațiul la dispoziție, pentru că unde are loc o artă, are loc încă una.

Unde?
Chiar în centru. Strada Bărăției, nr. 33, în spatele magazinului Cocor. O să vezi un gang, delimitat de o frizerie și o cafenea. Intri și faci dreapta. La etajul 1, îți găsești porția de viață!

Skate through life with Arina Delcea!