Cursanți care devin mult mai mult decât cursanți de rollerskating

Câteodată, cursurile de rollerskating sunt doar un pretext pe care îl folosește Universul să-mi aducă în cale oameni ce-mi rămân în suflet; oameni care mă inspiră, pe care ajung să-i apreciez din motive obiective și ajung să-i iubesc așa, pur și simplu. Sabrina Iaschevici, actriță la teatrul Odeon, este un exemplu extraordinar.
Am lucrat împreună pentru momentul ei pe role din piesa "Sentimentul fragil al speranței". A muncit enorm, fără să se plângă. A investit timp, bani, doar ca piesa, regizată de Carmen Lidia Vidu, să iasă perfect. Și iese. Când m-am trezit în public și cu Sabrina pe scenă, pe role, mi-a crăpat inima de mândrie.
Voi n-o să simțiți la fel, dar tot merită să mergeți să vedeți piesa. "Sentimentul fragil al speranței", joi, ora 19:00, teatrul Odeon.

Să fii profă de role înseamnă mult mai mult decât să predai elemente de rollerskating... Înseamnă lecții de viață, surse de inspirație, emoții, atașamente care deseori sunt reciproce, ceea ce este cu adevărat special. Sunt recunoscătoare!