Cursuri de patinat pe role pentru adulți și copii! Sezon nou în București

Rollerskatingul este o activitate cu beneficii extraordinare și cu satisfacții uriașe, dacă învățăcelul cunoaște câteva elemente de bază, de siguranță cu privire la patinatul pe opt roți mici. Iar dacă s-a depășit etapa „începător”, limita este doar cerul. Să înveți figuri, să dansezi pe role este util și pentru corp, și pentru minte, și pentru suflet.

Ce vreau să spun? Hai la cursuri de role!

Vă ofer ore particulare de patinat de role inline (o șină cu roți dispuse în linie), fie că sunteți începători, avansați, dornici de a vă menține în formă ori dornici de a dansa pe role (Putem face și dansul mirilor, da).

Orele se țin în aer liber, preferabil în Parcul Carol, București.

Trebuie să veniți cu propriul echipament: role, cască, genunchiere, cotiere și palmare.

Nu există limită de vârstă. Am lucrat cu prichindei de la 3 ani și jumătate până la oameni trecuți de prima tinerețe de ceva vreme. Cea mai în vârstă cursantă a mea avea aproape 60 de ani.

Cursul durează o oră.

Prețul unui curs particular de o oră este 140 de lei.

Cine sunt eu? Păi, profa de role. Patinez pe role de când aveam șase ani. Nu m-am oprit niciodată. Rolele îmi sunt partenere de fix ... 26 de ani. Încă de când eram adolescentă mă trezeam că ajut copiii prin parc să patineze mai bine, mai ușor, să fie mai plăcut. Iar de șapte ani nu e sezon în care să nu fiu recunoscătoare pentru oamenii minunați pe care îi cunosc la cursurile mele de rollerskating.

Tot ce am învățat cu și despre role sunt lecții trăite pe propria piele. Marea mea dorință este să vă ajut pe voi să descoperiți bucuria pe care patinatul pe role o poate oferi. Nu vorbesc despre a face performanță ori a merge la concursuri. Ci despre a dobândi o stare de echilibru a corpului și a sufletului, și cu ajutorul rolelor. Ah! Și în cazul celor mici... veți vedea, dragi părinți, câte lecții de viață, de comportament, de limba română se pot învăța la orele de rollerskating!

Hai la cursuri!
Skate through life!
Arina Delcea rollerskating